Compozitie: 100% pastai de vanilie Bourbon Madagascar.
Utilizare: potrivite pentru rafinarea deserturilor precum prajituri, inghetate, sosuri, bauturi si alte preparate gourmet.
Ingrediente: 100% pastai de vanilie Bourbon Madagascar.
Alergeni: nu contine alergeni alimentari.
Depozitare: a se pastra la temperatura camerei intr-o cutie de metal sau borcan, ferit de razele soarelui sau inghet.
Perioada de valabilitate: 24 de luni.
Gramaj: 140g, ambalaj de tip vid.Tip produs: Pastai vanilie
Aroma: Vanilie
Gramaj: 140g
Pastaile de Vanilie Bourbon Madagascar de la PROVA GOURMET ofera o aroma intensa, dulce si lemnoasa, perfecta pentru cei care doresc sa adauge un gust autentic preparatelor lor. De asemenea, acest produs este recunoscut la nivel mondial pentru calitatea superioara.
Fiind un produs 100% natural, fara adaosuri artificiale sau conservanti, este ideal pentru deserturi rafinate, inghetata, sosuri sau bauturi calde. Dand un gust autentic, pastaile de vanilie Bourbon sunt principala alegere a bucatarilor si cofetarilor in materie de aromatizare a deserturilor.
Pastaile de vanilie Bourbon Madagascar sunt pastai de vanilie naturala, de calitate premium, fiind recunoscute pentru aroma lor intensa, rafinata si lemnoasa.
Pastaile de vanilie se taie pe lungime, apoi semintele din interior se extrag cu ajutorul unui cutit si se adauga in preparat. Acestea sunt folosite pentru a aroma deserturile, sosurile, inghetatele si bauturile.
Nu, pastaile de vanilie Bourbon Madagascar nu contin alergeni.
Pentru a mentine aroma si calitatea produsului, pastaile trebuie depozitate dupa deschidere in cutii metalice sau borcane ermetice, la loc uscat, ferite de razele soarelui sau inghet.
Infuzarea pastailor de vanilie Bourbon Madagascar se poate realiza in 3 moduri:
- Se taie pastaia de vanilie pe lungime, apoi se razuiesc semintele cu un cutit si se pune totul in preparatul lichid pe care-l pregatim ( 1 pastaie la 1 litru de preparat);
- Se lasa la infuzat la 70°C timp de 20 minute, apoi se lasa sa se raceasca;
- Daca doriti sa obtineti o aroma mai intensa de vanilie, lasati pastaile la infuzat timp de 24 ore in frigider.