Compozitie: 100% pastai de vanilie Bourbon Madagascar.
Utilizare: ideale pentru preparate dulci si rafinate, cel mai adesea sunt folosite pentru prajituri, sosuri, inghetate, bauturi.
Ingrediente: 100% pastai de vanilie Bourbon Madagascar.
Alergeni: nu contine alergeni alimentari.
Depozitare: a se pastra la temperatura camerei intr-o cutie de metal sau borcan, ferit de razele soarelui sau inghet.
Perioada de valabilitate: 24 de luni.
Gramaj: 250g, ambalaj de tip vid.Tip produs: Pastai vanilie
Aroma: Vanilie
Gramaj: 250g
Pastaile de Vanilie Bourbon Madagascar de la PROVA GOURMET 250g ofera o aroma intensa, dulce si lemnoasa, perfecta pentru cei care doresc sa adauge un gust autentic preparatelor lor. Fiind un produs 100% natural, fara adaosuri artificiale sau conservanti, este ideal pentru deserturi rafinate, inghetata, sosuri sau bauturi calde.
Vanilia Bourbon Madagascar de la PROVA GOURMET se evidentiaza prin versatilitatea sa, fiind alegerea perfecta pentru retetele de acasa, dar si pentru bucatariile profesionale.
Pastaile de vanilie Bourbon Madagascar sunt apreciate pentru intensitatea gustului si pentru aroma pe care o ofera preparatelor. Iata cateva preparate in compozitia carora se pot folosi pastaile de vanilie: prajituri, creme, sosuri, bauturi, inghetate.
Numarul de pastai de vanilie poate varia in functie de greutatea, lungimea si grosimea fiecarei pastai. Un pachet de 250 de grame poate contine intre 90 si 100 de pastai de vanilie.
Nu, pastaile de vanilie Bourbon Madagascar nu contin alergeni.
Pentru a mentine aroma si calitatea produsului, pastaile trebuie depozitate dupa deschidere in anumite conditii speciale. Astfel ca, dupa deschidere se recomanda pastrarea pastailor intr-un recipient de sticla sau metal (borcan/cutie), la loc uscat si ferit de lumina sau inghet.
Este recomandat consumul pastailor de vanilie in cel mult 24 de luni de la ambalarea acestora sau data inscrisa pe ambalaj de productie.