Pastai Vanilie Bourbon Madagascar Prova Gourmet - 250g

399,00 RON

Compozitie: 100% pastai de vanilie Bourbon Madagascar.

Utilizare: ideale pentru preparate dulci si rafinate, cel mai adesea sunt folosite pentru prajituri, sosuri, inghetate, bauturi.

Ingrediente: 100% pastai de vanilie Bourbon Madagascar.

Alergeni: nu contine alergeni alimentari.

Depozitare: a se pastra la temperatura camerei intr-o cutie de metal sau borcan, ferit de razele soarelui sau inghet.

Perioada de valabilitate: 24 de luni.

Gramaj: 250g, ambalaj de tip vid.

Tip produs: Pastai vanilie

Aroma: Vanilie

Gramaj: 250g

In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C51 Ai nevoie de ajutor? 0771723035
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Pastaile de Vanilie Bourbon Madagascar de la PROVA GOURMET 250g ofera o aroma intensa, dulce si lemnoasa, perfecta pentru cei care doresc sa adauge un gust autentic preparatelor lor. Fiind un produs 100% natural, fara adaosuri artificiale sau conservanti, este ideal pentru deserturi rafinate, inghetata, sosuri sau bauturi calde.

Vanilia Bourbon Madagascar de la PROVA GOURMET se evidentiaza prin versatilitatea sa, fiind alegerea perfecta pentru retetele de acasa, dar si pentru bucatariile profesionale.

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri:

La ce se folosesc pastaile de vanilie Bourbon Madagascar PROVA GOURMET?

Pastaile de vanilie Bourbon Madagascar sunt apreciate pentru intensitatea gustului si pentru aroma pe care o ofera preparatelor. Iata cateva preparate in compozitia carora se pot folosi pastaile de vanilie: prajituri, creme, sosuri, bauturi, inghetate.

Cate pastai de vanilie Bourbon Madagascar sunt intr-un pachet de 250g?

Numarul de pastai de vanilie poate varia in functie de greutatea, lungimea si grosimea fiecarei pastai. Un pachet de 250 de grame poate contine intre 90 si 100 de pastai de vanilie.

Pastaile de vanilie Bourbon Madagascar PROVA GOURMET conțin alergeni?

Nu, pastaile de vanilie Bourbon Madagascar nu contin alergeni.

Care este metoda corecta de a depozita pastaile de vanilie dupa deschidere?

Pentru a mentine aroma si calitatea produsului, pastaile trebuie depozitate dupa deschidere in anumite conditii speciale. Astfel ca, dupa deschidere se recomanda pastrarea pastailor intr-un recipient de sticla sau metal (borcan/cutie), la loc uscat si ferit de lumina sau inghet.

Care este termenul de valabilitate a pastailor de vanilie Bourbon Madagascar?

Este recomandat consumul pastailor de vanilie in cel mult 24 de luni de la ambalarea acestora sau data inscrisa pe ambalaj de productie.

Vezi mai mult Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!